Thursday, July 29

pre-trial or pre-tire?

Exam pre-trial baru ja selesai tadi. Hari ni Physics, 3 paper berturut-turut. Tidak perlu komen kot tahap kesukarannya -_-" Trial dah dekat, study satu benda pun tak start lagi. Oh no! matilah aku. Macam mana ni? Makin exam dekat, makin banyak permainan. Inikah dugaan? Seperti sebelumnya, ada saja yang jadi cabaran. bencibenci. Perasaan nak main membuak-buak dalam diri. Aku kena sabar. Sabar. Tak lama lagi aku boleh enjoy. Tinggal lagi tak sampai 4 bulan, lepas tu aku bebas sendiri. Takdak orang nak kacau lagi.Takdak orang boleh halang kau lagi.  Nak terbang macam burung, nak berenang macam ikan jerung, nak daki semua gunung, nak buat apa pun boleh. Masa tu aku dah bebas. Aku bebas untuk buat apa yang aku suka. Tapi sekarang ni aku kena adapt dengan penjara ni. Untuk sementara saja. Untuk kesenangan aku jugak.
                                                       
It's time to struggle. No more playing. No more gaming. No more dreaming. And the most important is no more LOVING!!

Friday, July 23

exam exam exam

exam mOde!

pre-trial result for sure will be sucks!
trial is in a month,
 pray for my success, please -____-"


ps: awan, stay away from me!