Monday, August 1

Salam Ramadhan Al-Mubarak


Alhamdulillah Ramadhan datang lagi. Bulan pengampunan dan bulan menyucikan diri. Semoga Ramadhan kali ini membawa keberkatan dan lebih baik dari sebelumnya. Tahun ni lain sikit sebab 1st Ramadhan tak bersama dengan keluarga. Malam semalam & malam ni pun tak pergi tarawih sebab tak tahu boleh pergi masjid luar tuu. Ruginya.. Ni lah first time berpuasa di ALAM. Suasananya biasa, tak semeriah kat rumah (of course la kan). Sahur pagi tadi makan kurma dan minum air ribena ja sebab malas nak turun. 

Hari ni asyik 
ja..
takla sampai sepanjang hari tapi lama la jugak.

Insya-Allah tahun ni takda macam ni kot
Amiin..


Apa2 pun Selamat Menjalani Ibadah Puasa!
Ahlan waSahlan Ya Ramadhan






No comments: