Friday, December 31

outing

29th of December 2010
With my besties :)









Main bowling 2 games sambil merepek sambil usha awek sambil flirt dengan boifren orang sambil minum cola dengan 100plus sambil ambik gambar sambil gosipbicara sambil ooh ahh bila bola masuk longkang sambil tepuk tangan sambil macam macam lagila dan...sambil gelak tawa ria

seronokgila
That's How We Do It Each Time

Friday, December 24

TakNak


Say TAKNAK rokok!

Aku tak suka perokok.
Aku sure kau pun tak sukakan perokok kecualilah kalau kau sendiri pun merokok. So, marilah sama2 kita anti-rokok. Jangan lak anti-perokok. Cuma bila diorang merokok tu, kita lari la.
 Kalau orang merokok kat depan ke belakang ke kanan ke kiri ke pendek kata dekat2 kita la, apa kita nak buat ek nak bagi orang tu stop?
Kalau aku, first skali aku akan tutup hidung. Then buat bunyi tak selesa, bak kata mak aku "uh-ah-uh-ah" sebab bau asap rokok tu. Kalau orang tu tak lari or stop smoking atau memang tak sedaq kot, cakap kat dia "maaflah encik/cik, saya ada asthma."Tipu sunat tak pa kot nowh? Takpun kalau nak senang, blah ja dari situ sambil jeling2 orang tu. Tapi nanti dia fikir apa plak kan. Yang paling best skali kalau semua pakat2 buat macam video ni. TERBAIK punyalah wa cakap lu.


Aku buat post pasal rokok ni bukan sebab apa, sebab satu-satunya abang aku gak. Sebelum ni tak penah lak  nampak dia merokok, tuptup bila balik cuti after raya hari tu aku nampak dia pegang batang rokok. Maunya tak hot. Waktu tu dia ambik aku dari library naik moto, aku cakap kalau dia tak stop la la tu (sekarang) gak, aku tak mau naik moto. Seram gak kalau dia tinggal ja aku kat situ. Tapi selamat la dia baik waktu tu. Rokok   yang baru tak sampai suku dia hisap tu, dia buang kat tepi tu. Yang geramnya, sempat lagi dia tolak kepala aku waktu pakai helmet. Kurang asam punya abang! Aku pun lebih kurang ja. Ngeh3~ Setiap kali nampak dia pegang rokok, aku tolak kepala dia. Hoho Merry Christmas! bukan nak kurang ajar, cuma nak mengajar. Aku tak mau mati cepat sebab rokok. Sebab tu la aku buat macam tu, nak menyelamatkan nyawa la konon. Haha.

Bila tanya budak-budak laki yang merokok, "Awat hang merokok?" selalunya depa jawab "Baru jantan beb!" 
Kepalahotakhangjantan, habeh jantan semua kena merokok arr? Aku cukup pantang dengaq jawapan tu. 
Apa kena mengena jantan dengan rokok ?

Kalau hebat sangat, try macam ni :-


Tuesday, December 21

damonfillups



captured this from my tagged
This boy is awesome, isn't he?
and.. he's cute too lol
just look at his piercing, OMG it's sooo cool!

so,what do you think about his statement,girls?

Sunday, December 19

stephen

i love this guy
i mean, i admire him
he doesn't even know my existence 
still, i admire him
not this guy
the guy with this photo as his primary photo 

Saturday, December 18

bieber fever

this is special credits to ROSLAN MOHD
for clicking on the LIKE button on my status
he-hell-o I'm free to do what I want, remember?
not that I'm promoting my blog, just to tell them I have changed my URL
it has nothing to do with you

DON'T MESS WITH ME

free+dom

FREEDOM
spread your wings
and   f  l  y   free
like     an       eagle 


 after 11 years of studying with the cool uniforms
finally we're free from the mount of homeworks
from the rules on the discipline board
from the nerdy thought of secondary school kids
from all sorts of thingy we had 


yeah, i am now free
i repeat free
and,again free!


don't mess up with me

ooh la la

SPM?
it has been a week since the last paper


ok guys, ni gred baru SPM

korang kat tahap mana?mesti yang atas2 kannn
i dont expect result yang gempak gilagila
my target for now cuma 7A
include A+ A A-
2 lagi insyaallah bukan G or E or D

Bahasa Melayu amazing
Bahasa Inggeris awesome
Pendidikan Islam quite good
Mathematics not bad
Sejarah better than before
Additional Mathematics answered all Q
Chemistry like hell
Physics just okay
Biology whatthehell

hatyai mali

we went to hatyai on tuesday
here's some pictures there :

  a cup of teh tarik which worth 27baht
mahal gila

songkhla beach
belakang tu ada patung duyung tak pakai baju 

little of art
stranded seashells

jersi adidas size M
bought at market in hatyai

girly bag
my mom bought this one for me

oh, tak lupa! i chose a black babymilo shorts tapi my dad yg bayar.. ngeh2~
and cute pijama with bunny faces on it

the trip was enjoyable but i was hoping it is more than just 2days 1night in hatyai
indeed, i want to go to somewhere where i can swim and spend a whole evening just enjoying myself in water
for example, krabi, pulau tioman, pangkor, and so on...
wish i can go to Pulau Sipadan someday

:)