Wednesday, August 4

taman tasik taiping

 

HOXCO buat activity kat taman tasik taiping
actually tu activity homeroom tapi sebab semangat assabiah kitorang yang agak kuat,
it became a class activity
kitorang duduk dalam bulatan besar 
had our sandwiches and air oren yang dah tak sejuk
then, bosan sangat
the boys started to play cards
girls pulak taktahu nak buat apa
so kitorang main ice-water
seriously best!
lari macam kena kejar anjing gila pun ada =p
then kena balik dah
otw balik tu, kitorang nampak every class tengah main TUJU KASUT
erkk, tiru ke weh?
sampai je maktab, ramai2 duduk bersembang kat foyer
masingmasing kurang puas hati dengan apa yang jadi
masa kami main, kena tegur
tapi bila orang lain tiru [siap lebihlebih dari kami]
takda pulak yang nak marah
haih, panas nih
bukan nak bangga la tapi
class 11 macam trend setter la pulak
no matter what
asalkan semua bahagia, biar jelah apa nak buat pun

gambar ni lepas penat main ice water

No comments: