Tuesday, February 2

busy

wuu. dah lama tak online. at last, ari ni terupdate jugak la blog aku nih. hmm, i miss home, my family -of course- and him. not forgotten, my besties, acap and all my bestfriends :) after a month staying here, i tried to change. i have changed. really. but it seems that i'm more annoying, gedik, gilagila and much more. whatever lah, asalkan happy kan? well, actually aku tengah serabut gila dengan homeworks yang bergunung-ganang mengalahkan mount everest. ustaz munawar plak suruh wat presentation guna flash and 100% j a w i . bapak ah,pening gak kepala nih mencari2 micromedia flash and tulisan jawi. selamat la bawak lappy kesayangan ni. kalau tak, mesti tak siap. next week, nak balik. wahh, tak sabar gila rasanya. balik naik bas lagi but its ok. naik bas, sakit belakang, dah biasa dah. yg pastinya dapat bersama2 member form5 before form4 masuk nanti. tak sabar nak tunggu masa intake form4. mesti best kalau jadi senior. boleh buli. muahaha! got to go now. i'll update later if ada masa lagi. daa. assalamualaikum.

ahmad nabil, i miss you so much!