Tuesday, December 29

bestfriends

my besties is my priority. be one, and i'll make sure that you'll never regret



as usual, bila ada free time, asyik nak hang out ngn besties je kan? pic sebelah ni diambil masa tgh main bowling kat kedah bowl. wahh, suka sangattt maen bowling ngn diorang. seriously, everytime main ngn diorang, my score akan increase. tak taw la dari mana dtgnya spirit tuh. selalunya kalau main, setakat dapat 50+ 60+ or 70+ but bila main dengan diorang, mesti dapat around 100+ . yes i admit, i bukan pemain bowling yang bagus. maybe sebab diorang bagi semangat kot and especially amer, boyfie liyana terror gila main. rasa tercabar pun ada. haha. btw, masa tgh main tadi sempat juga berkenalan dengan seorang buaya. buaya2 memang comel kan? tergugat iman. sempat juga dating dgn si dia. its weird bila terima pelawaan dia untuk jalan berdua. apa dah jadi ni? dgn boyfie sblm ni pun malu nak jalan, dgn sang buaya comel ni pulak senang jaa. dia ajak pegi kedai perfume mak dia but i refuse. gilalahh, tak berani aku. haha. lepak kat food court, dia nak ambik gambar. snap-delete-snap-delete . last2 ada jugak satu pic okay. janggal gila rasa. bila nak bluetooth, dia send pic dia sorang. bongekbetullah. nak pic yang berdua tuhh. haihh. send message tapi tak reply. masa nak balik, amer bilang : jaga-jaga sikit, aku penah bertumbuk dgn dia. thankyou amer. dah taw dah dia bukan orang baekk. dia sendiri cerita. don't worry lah. tak jatuh hati pun even when he winkling his eyes masa mintak couple. dasar betul. tapi boleh tahan comel.rasa bersalahh sangat kat bahiyah n farah sebab waktu tu jugak lah diorang balik. tak sempat nak jumpa. hishh. buaya punya pasal la nih. syed pulak asyik gelak bila taw aku jalan ngn cousin dia. kak long menunjukkan riak tak puas hati semacam risaukan aku. ida happy memanjannggg. helmi dan azim entah ke mana. kawan syed dan fikah diam membisu. hari ni best sangat. main bowling dua games,teman kawan2 karaoke and sempat juga dating dgn buaya. thankyou friends, and to you too pak din. lainkali dating lagi ya?haha.

No comments: